مقالات همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
بررسی ویژگی های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس جداسازی شده از لبنیات بومی ایران
نویسندگان : خدیجه جمشیدی فر1 علی باباپور اسطلخی2 امیر سالاری3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : میکروارگانیسم ها و متابولیت های میکروبی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : خدیجه جمشیدی فر
کد IOI مقاله : XGHB-KEBHC
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEBHC
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره گیاه شنگ و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان
نویسندگان : سیده ریحانه قائمی1 بهزاد احتمالی2 سعید زارعکار3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : فناوریهای نوین ، نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی در امنیت و ایمنی غذایی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : سیده ریحانه قائمی
کد IOI مقاله : XGHB-KEBHD
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEBHD
درونپوشانی عصاره گلبرگ زعفران با استفاده از کمپلکس صمغ دانهی ریحان-کنسانترهی پروتئین آبپنیر
نویسندگان : فرزانه شریف1 سید محمدعلی رضوی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : گیاهان دارویی، صمغ ها و عصاره های طبیعی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : فرزانه شریف
کد IOI مقاله : XGHB-KEBHE
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEBHE
کاربرد PCR در تشخیص میزان بار میکروبی مواد غذایی
نویسندگان : سینا شفیعی سیارستاقی1 صابر امیری2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : روش های پایش سریع در ایمنی و سلامت
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : سینا شفیعی سیارستاقی
کد IOI مقاله : XGHB-KEBHF
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEBHF
بررسی تاثیر زنجبیل بر پیشگیری از بیماری کووید-19،مطالعه مروری
نویسندگان : اعظم سعیدی کیا1 محدثه حسین زاده2 فائزه صابری3 مصطفی حسین زاده4 احسان سعیدی کیا5
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : گیاهان دارویی، صمغ ها و عصاره های طبیعی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : محدثه حسین زاده
کد IOI مقاله : XGHB-KEBHG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEBHG
شفاف سازی مشکل ناامنی غذایی سالمندان در ایران
نویسندگان : الهام حججی1 بهاره یزدی زاده2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : سوء تغذیه، گرسنگی پنهان، عادت¬ها و رژیم های غذایی ناسالم
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : الهام حججی نجف آبادی
کد IOI مقاله : XGHB-KEBHH
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEBHH
غنی سازی محصولات غذائی با استفاده از پپتیدهای متصل شونده به آهن
نویسندگان : زهرا رخصت زاده1 مریم فنائی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : غذاداروها و غذاهای فراسودمند
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : زهرا رخصت زاده
کد IOI مقاله : XGHB-KEBHK
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEBHK
بررسی کاربرد برخی از روش های نانوتکنولوژی در سیستم امنیت و ایمنی مواد غذایی
نویسندگان : نگار عرب مارکده1 مریم مودی2 محمدحسین صیادی3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : فناوریهای نوین ، نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی در امنیت و ایمنی غذایی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : نگار عرب مارکده
کد IOI مقاله : XGHB-KECDD
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECDD
کیمچی غذای تخمیری پروبیوتیک در شمال شرق آسیا
نویسندگان : الهام یوردخانی1 محدثه یوردخانی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : غذاهای سنتی و بومی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : الهام یوردخانی
کد IOI مقاله : XGHB-KECDE
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECDE
کیمچی غذای تخمیری پروبیوتیک در شمال شرق آسیا
نویسندگان : الهام یوردخانی1 محدثه یوردخانی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : غذاهای سنتی و بومی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : الهام یوردخانی
کد IOI مقاله : XGHB-KECDF
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECDF
مروری بر پلیمرهای زیست تخریب پذیر حاصل از نشاسته بر پایه فناوری سبز
نویسندگان : ستایش فردوسیان1
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : بسته بندی مواد غذایی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : ستایش فردوسیان
کد IOI مقاله : XGHB-KECDG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECDG
بررسی مکانیسم تجمع نانوذرات برای شناسایی و تشخیص آفت کش های ارگانوفسفره
نویسندگان : مهدیه شیخ1 هاجر شکرچی زاده2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : فناوریهای نوین ، نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی در امنیت و ایمنی غذایی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : مهدیه شیخ
کد IOI مقاله : XGHB-KECDH
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECDH
ارزیابی ایمنی مواد غذایی از متابولیتهای ثانویه تولید شده توسط قارچها (فومونیسینها و ...)
نویسندگان : سینا گودرزی1
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : میکروارگانیسم ها و متابولیت های میکروبی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : سینا گودرزی
کد IOI مقاله : XGHB-KECDK
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECDK
ارزیابی حسگرهای زیستی در سلامت و ایمنی مواد غذایی
نویسندگان : سینا گودرزی1
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : روش های پایش سریع در ایمنی و سلامت
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : سینا گودرزی
کد IOI مقاله : XGHB-KECEZ
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECEZ
امولسیون آب در آب پایدار شده با صمغ دانه ریحان-نشاسته ذرت مومی
نویسندگان : زهرا زمانی1 سید محمد علی رضوی2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : گیاهان دارویی، صمغ ها و عصاره های طبیعی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : زهرا زمانی
کد IOI مقاله : XGHB-KECEA
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KECEA